Tervetuloa Pihailon blogiin!

Pihailo tarjoaa nimensä mukaisesti iloa ja elämänlaatua vehreyden ja uusien taitojen muodossa! Samaan tähtää myös Pihailon blogi, jota olet juuri lukemassa. Kirjoitan blogissani puutarhan ja pihanhoidon ajankohtaisista asioista ja annan vinkkejä vehreämpään elämään. On hienoa jos voin tekstieni ja kuvieni avulla innostaa ja auttaa sinua puutarhaharrastuksessasi eteenpäin! Ja jos viherkärpänen on vasta puraissut, löydät täältä vinkkejä harrastuksen aloittamiseen.

Kuka minä olen? Olen Pihailon puutarhuri Lea, ja katsellut maailmaa pienestä pitäen vihreiden linssien läpi. Oma innostukseni ja puutarhaharrastukseni johti opiskeluun, alanvaihtoon ja oman yrityksen perustamiseen. Arjen visuaalisuus, selkeys ja toiminnallisuus on minulle tärkeää. Rakastan kasvien muotoja, värejä ja varjoja ja elämyksiä, joita niiden parissa tekeminen tarjoaa!

Uskon vahvasti, että hoidettu ja hyvin suunniteltu, kaikkien asukkaiden kannalta toimivaksi mietitty piha tekee meille hyvää. Lähiympäristön laatua voi kohentaa pienilläkin vihreillä teoilla.

Ärsykkeitä ja vaatimuksia täynnä olevassa maailmassa ei voi olla vehreyttä liikaa! Yritykseni myötä haluan tarjota näitä mahdollisuuksia myös muille.

Yrityksen tarina on vasta alussa mutta paljon on jo suunnitteilla: kursseja, tapahtumia, yhteistyökuvioita. Odotettavissa on iloinen kevät!

Hienoa että olet Pihailon blogin menossa mukana!

Olisiko tekstistä hyötyä muillekin? Pistä jakoon!
Facebookissa
Instagramissa
YouTubessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *