Mikset hankkisi lisää vapaa-aikaa jättämällä pihatyöt puutarhurisi huoleksi? Siistissä ja viihtyisässä puutarhassa on helppo rentoutua. Myös talosi ja asuinalueesi arvo säilyy kun piha on ansaitsemassaan kunnossa. Voit tilata puutarhurin yhdeksi päiväksi tai vakituiseksi avuksi niin usein kun sovitaan.

Tiedät mitä maksat ja mistä maksat. Voimme myös sopia töiden jakamisesta, ehkä haluaisitkin hoitaa nurmikonleikkuun tai haravoinnin itse mutta jättää muut työt puutarhurin huoleksi?

Pihailon päiväpaketti

Päiväpaketti sisältää pihasi siistiytymiseksi tarvittavat työt: pensaiden ja puiden leikkauksen, istutusalueiden siistimisen, haravoinnin, kulkureittien siistimisen. Paketin hinta on 350,00 €/päivä. Suurempaa pihaa varten voidaan varata useampi päivä.

Pihan hoitosopimus

Hoitosopimus tehdään sinun ja pihasi tarpeita vastaavaksi. Sen tarkasta sisällöstä sovitaan sopimuksen teon yhteydessä ja kirjallinen sopimus solmitaan toivomaksesi ajaksi. Hoitosopimus voi sisältää esimerkiksi viikoittaisen pihanhoitokäynnin kasvukauden aikana (huhti- syyskuu), siistimiskäynnin joka toinen viikko tai istutusalueiden hoidon kerran kuussa. Saat käynnin jälkeen lyhyen raportin tehdyistä töistä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Sopimustyöt laskutetaan kerran kuukaudessa kuukauden lopussa.

Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan sinulle ja pihallesi sopivin kokonaisuus! Arviointikäynti ei maksa mitään.

Pihatyöt tuntiveloituksella

Teen puiden ja pensaiden leikkaukset, istutusalueiden kunnostukset ja rakentamiset, nurmikon leikkuun, kasvimaan ylläpidon, haravoinnin ja muut puutarhan työt myös tuntiveloituksella. Tuntiveloitus on 50,00€.

Kuljetan halutessasi puutarhajätteen asianmukaisesti pois, hinnoittelu puutarhajätteen määrän mukaan.