Mikset hankkisi lisää vapaa-aikaa jättämällä pihatyöt puutarhurisi huoleksi? Siistissä ja viihtyisässä puutarhassa on helppo rentoutua. Myös talosi ja asuinalueesi arvo säilyy kun piha on ansaitsemassaan kunnossa.Tilaa helppo ja huoleton Pihailon pihanhoitopaketti! Tiedät mitä maksat ja mistä maksat. Voit valita ympärivuotisen paketin tai Pihailon päiväpaketin.

Pihailon päiväpaketti

Päiväpaketti sisältää pihasi siistiytymiseksi tarvittavat työt: pensaiden ja puiden leikkauksen, istutusalueiden siistimisen, haravoinnin, kulkureittien siistimisen. Paketin hinta on 315,00 €/päivä. Suurempaa pihaa varten voidaan varata useampi päivä. Voimme myös sopia töiden jakamisesta, ehkä haluaisitkin hoitaa nurmikonleikkuun tai haravoinnin itse mutta jättää muut työt puutarhurin huoleksi?

 

Hoitopaketit koko kasvukaudelle

Pihanhoitopaketti valitaan juuri sinun ja pihasi tarpeita vastaavaksi. Hoitopaketin tarkasta sisällöstä sovitaan sopimuksen teon yhteydessä ja kirjallinen sopimus solmitaan 12 kuukauden ajaksi*. Jokaiseen pakettiin sisältyvät viikoittaiset pihanhoitokäynnit kasvukauden aikana (huhti- syyskuu) sekä lyhyt raportti tekstiviestillä tai sähköpostilla tehdyistä töistä jokaisen hoitokäynnin jälkeen. Sovitaan tapaaminen ja valitaan sinulle ja pihallesi sopivin paketti! Arviointikäynti ei maksa mitään.

Pihailon peruspaketti

sisältää yhden tunnin pihan hoitotyötä viikossa sekä kasvukauden ulkopuolella puiden ja pensaiden kevätleikkauksen ja suunnitelman kuistin, terassin tai parvekkeen kesäkauden kasveista. Peruspaketin hinta vain 90€/kk 12 kk:n jaksossa* (sis. alv. 24%). Paketti sisältää 24 tuntia puutarhurin työtä + pensaiden ja puiden kevätleikkauksen sekä kausikasvisuunnitelman veloituksetta.

Pihailon pluspaketti

sisältää kaksi tuntia pihan hoitotyötä viikossa sekä kasvukauden ulkopuolella puiden ja pensaiden kevätleikkauksen ja suunnitelman kuistin, terassin tai parvekkeen kesäkauden kasveista. Paketin hinta on 180€/kk 12 kk:n jaksossa* (sis. alv. 24%). Paketti sisältää 48 tuntia puutarhurin työtä + pensaiden ja puiden kevätleikkauksen sekä kausikasvisuunnitelman veloituksetta.

Pihailon ekstrapaketti

sisältää kolme tuntia pihan hoitotyötä viikossa sekä kasvukauden ulkopuolella puiden ja pensaiden kevätleikkauksen ja suunnitelman kuistin, terassin tai parvekkeen kevät-, kesä-, syys-, ja talvikauden kasveista. Tuotteen hinta 270€/kk 12 kk:n jaksossa* (sis. alv. 24%). Paketti sisältää 72 tuntia puutarhurin työtä + pensaiden ja puiden kevätleikkauksen sekä kausikasvisuunnitelman veloituksetta.

 

*Sopimus pihanhoitopaketista solmitaan 12 kuukauden ajaksi, joten maksat pienempää maksua pihatöistä ympäri vuoden. Bonuksena saat pensaiden ja puiden kevättalven leikkauksen veloituksetta. Halutessasi voit sopia myös lyhyemmästä sopimusajasta.

Pihatyöt tuntiveloituksella

Teen puiden ja pensaiden leikkaukset, istutusalueiden kunnostukset ja rakentamiset, nurmikon leikkuun, kasvimaan ylläpidon, haravoinnin ja muut puutarhan työt myös tuntiveloituksella. Tuntiveloitus on 45,00€.

 

Kuljetan halutessasi puutarhajätteen asianmukaisesti pois, hinnoittelu puutarhajätteen määrän mukaan. Katso lisätiedot Hinnastosta.