Mikset hankkisi lisää vapaa-aikaa jättämällä pihatyöt puutarhurisi huoleksi? Siistissä ja viihtyisässä puutarhassa on helppo rentoutua. Myös talosi ja asuinalueesi arvo säilyy kun piha on ansaitsemassaan kunnossa. Voit tilata puutarhurin yhdeksi päiväksi tai vakituiseksi avuksi niin usein kun sovitaan.

Tiedät mitä maksat ja mistä maksat. Voimme myös sopia töiden jakamisesta, ehkä haluaisitkin hoitaa nurmikonleikkuun tai haravoinnin itse mutta jättää muut työt puutarhurin huoleksi?

Pihailon päiväpaketti

Päiväpaketti sisältää pihasi siistiytymiseksi tarvittavat työt: pensaiden ja puiden leikkauksen, istutusalueiden siistimisen, haravoinnin, kulkureittien siistimisen. Pienelle pihalle paketin hinta on 364,00 €/päivä. Suurempaa pihaa varten voidaan varata useampi päivä.

Pihan hoitosopimus

Hoitosopimus tehdään sinun ja pihasi tarpeita vastaavaksi. Sen tarkasta sisällöstä sovitaan sopimuksen teon yhteydessä ja kirjallinen sopimus solmitaan toivomaksesi ajaksi. Hoitosopimus voi sisältää esimerkiksi viikoittaisen pihanhoitokäynnin kasvukauden aikana (huhti- syyskuu), siistimiskäynnin joka toinen viikko tai istutusalueiden hoidon kerran kuussa. Saat käynnin jälkeen lyhyen raportin tehdyistä töistä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Sopimustyöt laskutetaan kerran kuukaudessa kuukauden lopussa.

Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan sinulle ja pihallesi sopivin kokonaisuus! Arviointikäynti ei maksa mitään.

Pihatyöt tuntiveloituksella

Teen puiden ja pensaiden leikkaukset, istutusalueiden kunnostukset ja rakentamiset, nurmikon leikkuun, kasvimaan ylläpidon, haravoinnin ja muut puutarhan työt myös tuntiveloituksella. Tuntiveloitus on 52,00€.

Kuljetan halutessasi puutarhajätteen asianmukaisesti pois, hinnoittelu puutarhajätteen määrän mukaan.

Pihatyöt fillarilla Hyvinkäällä

Pihailon puutarhuri Sari hoitaa taas kaudella 2021 hyvinkääläisiä pihoja fillarilla, jolloin saat pihatyöpalvelun mahdollisimman ekologisesti. 

Pihailon energiatehokkuuspalkinto

Energiatehokkuuspalkinto 2020

Pihailo palkittiin vuonna 2020 Hyvinkään kaupungin, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin ja Hyvinkään Yrittäjien myöntämällä Energiatehokkuuspalkinnolla.

”Pihailo on kehittänyt pyöräilevä puutarhuri -toimintamallin, jossa puutarhuri ja tarvikkeet kulkevat sähköavusteisella tavarapyörällä.

Pyöräilevän puutarhurin hiilidioksidipäästöt ovat vain 1 % pakettiautolla kulkevan puutarhurin päästöistä, hiilidioksidipäästökertoimen ollessa 1-2 g/km. Pyörän akun lataami- nen maksaa 0,02 €/ kerta.

Lisäksi pyöräilevän puutarhurin kulkemisesta ei aiheudu melua tai nouse katupölyä. Puolet Pihailon pihatyöpalveluista tuotetaan nyt polkupyörällä.

Pihailolla on käytössään akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka ovat energiatehokkaita ja hiljaisia, eikä niiden käytössä synny suoria pakokaasupäästöjä. Akkukäyttöiset koneet ovat kevyitä ja niitä on hyvä kuljettaa tavarapyörällä. Koneen akun lataa noin 1000 kertaa bensakanisterin hinnalla.

Aktiivisena some-vaikuttajana on Pihailon puutarhuri levittänyt esimerkkiään muillekin ja vähäpäästöi-nen toimintatapa on herättänyt runsaasti positiivista huomiota. Pyöräilevän puutarhurin palvelumalli olisikin mahdollista myös muiden toimijoiden ottaa käyttöön.”