”Sain itseluottamusta asiallisesta, lempeästä ja ystävällisestä neuvonnasta. Tämä on ensimmäinen talvi, jolloin odotan, että pääsen (!!!) taas leikkaamaan puita ja katselen niitä jo ”sillä silmällä”. En olisi uskonut, että näin käy!”

Jaana 2/2018 - Hyvinkää

”Kiitokset täsmällisyydestä ja helposti seurattavasta pihasuunnitelmasta!”

Hannele ja Petri 2/2017 - Hyvinkää

”Saimme paljon uusia ideoita kasvien valintaan ja sijoitteluun. Kiitos erinomaisesta suunnitelmasta!”

omakotitalopiha, Hyvinkää 2/2017 - Hyvinkää

”Lea kävi leikkaamassa rintamamiestalomme vanhat omenapuut. Palvelu oli joustavaa ja laadukasta. Suosittelen Pihailoa ystävilleni ja työtovereilleni!”

Satu 2/2017 - Hyvinkää

”Asiakasta kuunneltiin suunnittelutyötä tehtäessä ja tämä näkyi lopputuloksessa. Kiitos pihasuunnittelusta, pihasta tuli juuri meidän näköinen!

Johanna ja Tuomas 2/2018 - Hausjärvi

”Lea kertoi pihasuunnittelukäynnillä meille asioita jotka ”avasivat” myös omia näkemyksiä ja tarpeita pihassa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Pihailoa muille pihan muutoksista haaveileville.”

Kati ja Vesa 2/2017 - Tuusula

”Kiitos hyvästä opetuksesta ja rentouttavasta illasta. Olipa mukava tunnelma, pääsi arkea pakoon!”

osallistuja Risuista-lintu- kurssilla 1/2017 - Helsinki

”Kiitos – on kyllä tosi mieluinen suunnitelma!! Se sisältää juuri sellaisia asioita mitä toivoimmekin ja paljon muuta mieluista! 🙂 🙂 Miten sitä malttaakaan olla istuttamatta kaikkea kerralla :)”

Kaisa ja Markus 9/2017 - Hyvinkää

Pihan hoitotyöt
”Yhteistyö oli vaivatonta, helppoa, mukavaa. Olit erittäin täsmällinen ja osaava. Haluan ehdottomasti jatkaa yhteistyötämme.”

Päivi 2/2018 - Hyvinkää

maksaruoho kukkii
”Pihailon puutarhuri on luotettava, pitää minkä lupaa. Nykyaikainen laskutuskäytäntö, todella erinomainen kaikilta osin.”

Raija 2/2018 - Hyvinkää

”Opettaja oli selkeästi alansa osaaja ja rakastaa sitä mitä tekee ja opettaa!”

Miniatyyripuutarhakurssin osallistuja 3/2017 - Hyvinkää

”Tarvitsin pensaiden eheytystalkoisiin asiantuntija- sekä toteutusapua ja molemmat saatiin. Jäi oikein hyvä mieli palvelusta, etenkin koska palvelu oli joustavaa ja vinkkejä yms tuli myös jälkikäteen sähköpostilla.”

Tuukka, 2/2018 - Riihimäki

”Kiitos hyvästä kurssista! Oli tosi mielenkiintoinen ilta ja opimme paljon uutta.” (Hyötykasvien viljely pienessä pihassa ja parvekkeella)

Agneta, 3/2018 - Helsinki